fredag, januari 22, 2010

... i vilken vår hjältinna muttrar

Jag tappade mobilen i golvet igår. Två gånger. Inte från hög höjd, den liksom bara gled ur mitt knä. Och nu skorrar den. Fanfanfan. *muttra*

Lugna puckar på jobbet idag. Inte en enda av mina elever inne. Det har faktiskt aldrig hänt tidigare. Trist. Jag använder tiden till att fundera ut en trevlighet att göra tillsammans med mina mentorselever nästa vecka, inför mitt avslut. Jag tror en kreativ idé är på väg att växa fram. Men eftersom det kan hända att elever understundom hittar vägen till bloggen är mina läppar förseglade. Det ska ju bli en överraskning!

Och så har jag skrivit under och skickat iväg mitt nya hyreskontrakt och fixat med adressändringen. Två saker att bocka av på min to-do-lista.

Efter lunch ska jag ha överlämning till min efterträdare, Marcus. Och så ska vi ju ha fredagsfika. Innan jag åker hem ska jag passa på och göra ett par ärenden i Vällingby centrum.

Uppdatering: Ray (slipsförsedd!) meddelade att en kille är på väg. Snacka om lärartäthet när vi blir två lärare (jag och Marcus) på en elev! *s*

3 kommentarer:

pärlbesatt sa...

Hör du, vilken lägenhet blev det nu då?

pärlbesatt sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
dyermaker sa...

"Paradvåningen" på 64 kvm! ;)