måndag, januari 25, 2010

... i vilken vår hjältinna ljuger

Usch, så jag ljuger. Eller så har jag stressnivåsvängningar De Luxe? Jag kände mig förvisso rätt lugn när jag skrev nyss, men nu har jag magont Big Time, igen. Fan, också.

Dessutom känner jag mig off på något vis. Jag läser DN men det är som att det inte går att processa det jag läser trots att jag verkligen vill tänka - och skriva - om Guantanamo och att Obama fortfarande, trots löften, inte stängt ner skiten... om att Mona Sahlin är en belastning inte bara för sossarna utan för hela den rödgröna alliansen... om Reinfeldts hittepålöfte om höjda löner till oss i omsorg och skola... om sjukförsäkringssystemet... om Haiti... GAH!

Men det här var ändå inte en dag för tidigt! Tyvärr lär de väl hinna ännu ett trist reprisgig på SRF innan de kastar in handduken, dock...

6 kommentarer:

Matilda sa...

Hang in there! Bara 5 pyttesmå dagar tills du 1. slutar på jobbet och 2. får krama din karl!
Kanske du har svårt att koncentrera dig i det mayheim som för tillfället är ditt hem? Om du vill får du gärna låna min lägenhet - den är tyst, ren och ljus och jag är på hockey 18-22 ikväll... ;) KRAM!

dyermaker sa...

Du är så rar, Matilda! :)
Jag ska vara hemma ikväll. Packpyssla, men bara lite, och lägga mig tidigt.
Jag tänkte på detta på väg till jobbet; mycket av stressen handlar om allt jag ska hinna här. När jag närmar mig slutet av veckan kan jag helt koppla bort det, och då kommer det nog att lätta...

Pusspusspuss!

Caligula sa...

Scorpions var en mycket trist nyhet. Det räcker att kolla på Wacken-DVD:n från 07 för att inse hur fantastiska de fortfarande är. De var helt OK även på SRF 08 och om de kommer tillbaka till SRF tänker jag klart överväga att sticka dit ändå.

Caligula sa...

Nu låter jag ironisk, men menar allvar, haha! :-P

dyermaker sa...

Jag håller ofta med dig, Cal - men inte den här gången. ;)

Mats sa...

Såg Scorpions i Göteborg för ca 20 år sedan, halva giget var kanon och andra halvan urtrist.
Sitter också här och vill skriva men inte orkar, tänkte mest på alla skrik om utanförskap i sjukförsäkringen kontra det rejäla utanförskapet som S skapade med psykiatrireformen på nittiotalet. Där snackar vi utanförskap och människor som kastades till vargarna.