tisdag, januari 05, 2010

... i vilken vår hjältinna är mindre aktiv

Slutligen fick jag den berömda tummen ur och när jag vikt ihop, tagit upp och skåplagt det sista av den rena, härligt doftande tvätten körde jag en repa med dammsugaren och av bara farten tvättade jag av golven också.

Sedan försökte jag - utan resultat - få tag på Fortum/Vattenfall för att höra hur jag enklast gör med uppsägning av abonnemang. Det är visserligen röd dag imorgon - men hur kan ett energibolag inte svara dygnet runt? Hos Telia fick jag, av en telefonsvarare, veta att vi var så många som ringde att de faktiskt inte hade tid att svara. Hmm...

Clas Ohlsson däremot... det är en hedersknyffel. Jag ringde inte, men på hans hemsida har jag åtminstone fått beställt flyttkartonger - även ett gäng mindre, som verkar ruskigt behändiga för bokpackning.

Efter att ha varit så flitig bryggde jag mig kaffe, satte mig i soffan och ringde Någon som alltid verkar ha lite tid över för mig. Det värmer ända in i hjärtat.

Resten av eftermiddagen ska ägnas åt att sitta med fötterna på soffbordet, sticka på raggsockorna, kanske slökolla lite teve, läsa och ha det allmänt vilsamt och gott. Ute är det -15.9 grader och det sjunker stadigt. Min dunjacka, som jag inte använt på två år, har åkt fram.

2 kommentarer:

pärlbesatt sa...

Himla glad över Någon. Och GRUVLIGT nyfiken.

dyermaker sa...

Jag är väldigt glad, jag också! Vi tar en prommis och/eller fika i helgen så ska jag skvallra lite även om denne Någon inte har några som helst problem med att figurera med både namn och bilder här i bloggen, framöver. :)