måndag, juli 20, 2009

... i vilken vår hjältinna fått en överraskning

Idag kom det en avi med posten. Jag hade ett stort brev att hämta ut. Jag blev något konfunderad då jag, mig veterligen, inte hade beställt något någonstans ifrån. Efter att ha vinkat av Agneta (Du? Jag saknar dig redan! Kom snart tillbaka!) åkte jag hem och kvistade inom kiosken som också fungerar som postkontor. Ett halvmjukt/halvhårt paket, med svartmönstrat omslagspapper. Från Johanna! Jag behärskade mig och öppnade inte paketet förrän jag kommit hem. Och... det var en väska! En axelväska i canvas. Svart. Och med Hendrixtryck på. SÅ SNYGG! Jag blev tokglad! Jag är tokglad! Dessutom följde det med en liten behändig voodoodocka, som också matchar trycket på väskan! Så nu jävlar får alla dumma passa sig extra noga!

Tacktacktack, ljuvliga Johanna! Och PUSS! Titta så fint:


















Vad blir det resten av dagen, då? Ptja... antagligen inte mycket. Jag känner mig ganska seg, slut och i behov av egentid. Min överansträngda rumpmuskel känns fin, men jag tar inga risker utan väntar tills imorgon bitti innan jag ger mig ut och springer. Kanske ser jag en film. Och så ska jag lyssna klart på Älskade Poona. Möjligen gör jag något litet pyssel, också. Möjligen. Jag ska ställa in axelremmen på min nya väska också, och plocka över grejer från min röda väska!

Stay tuned, me lovely ones.

2 kommentarer:

Muminen sa...

Oj oj ooj OOOJJ!! Vilken PRESENT! Jag kanske skulle omvärdera det där att jag inte vill ha barn? ;)
Jag som gillade den andra Jimiväskan... så får du denna, sådär, bara... synd att jag inte hann se den! Way to go, Johanna! :)

Och du Magda! Jag saknar dig jättemycket redan. :)

ANNAANNA sa...

Det var en fiiin present.

Å du... jag vet... att du besöker min blogg ibland, det där med att kommentera, vissa av oss gör det ofta, andra ibland å några aldrig, så är det bara.

MåVäl/ANNA