tisdag, november 10, 2009

... i vilken vår hjältinna smyger tyst

Extra sovgäster innebär extrasmyga, på morgonen, så att jag inte väcker någon. Sitter inte alls i soffan nu, eftersom jag lånat ut vardagsrummet till Malin. Men eftersom jag numera har en lampa över köksbordet funkar det lika fint att sitta här med ett par ljus tända, blogga och slösurfa, dricka mitt morgonkaffe och - i lurarna - lyssna på P1-morgon.

Jag har sovit gott i natt igen, men drömt stressat. Något om att vara instängd och att söka flyktvägar. Oh well... för några månader sedan hade den drömmen oroat mig; inte nu.

Idag blir det ännu en dag av lite omstyrningar i schemat, för eleverna. Vi får besök av en person som är riksdagsman och som ska berätta om sitt arbete där. Jag hoppas eleverna (åtminstone några av dem) finner det intressant. Men jag vågar gissa att de kommer att finna nästa besök mer spännande; jag planerar att få dit min rara rockvän Sarah för en kort föreläsning och sedan lite praktiska övningar - i armbrytning!

4 kommentarer:

Caligula sa...

Ta dit henne! En stark brutta! ;-D

dyermaker sa...

Exakt! På flera vis! Vi ska bara hitta ett datum som funkar! :)

Caligula sa...

Menade på många sätt! Hon kan säkerligen vara en bra förebild! Nämnde jag till henne ikväll oxå! Hon såg fram emot ett besök hos er! :-)

dyermaker sa...

Roligt! :)))