onsdag, november 11, 2009

... i vilken vår hjältinna bowlat

07.33 - 16.38

9 tim 5 min

Ingen lunchrast eftersom vi åkte till Åkeshov och bowlade med våra elever, direkt efter att vi ätit. Tillbaka på skolan strax före tre. Jahapp. Det var den planeringstiden, det. Å andra sidan är det roligt med bowling och det är ett så himla skönt gäng vi har! Det gick dock inte så lysande för mig - jag fick inte ens ihop 170 poäng på nästan två serier (tiden medgav inte mer). Tur att jag startade med en strike i alla fall, så jag visade att jag ändå kan. Ibland, dårå. ;-)

Jag kan för övrigt omöjligen tänka på bowling utan att associera till The Big Lebowski a k a The Dude... eller... Jeff Bridges för den delen... Här, mina vänner har vi en... halvtrashig karl! (Either you get it... or you don't.)





















Jag var faktiskt på väg att avrunda vid tjugo i fyra, men då skulle det plötsligt vara ett möte. Och efter det försökte jag igen men då ville chefen att jag skulle kolla om inloggning på Skola24 fungerade, eftersom tydligen bara jag, hittills, har skaffat inloggning dit... men... 16.38 kom jag alltså iväg.

Nu är jag mätt och trött och har verkligen ingen lust att hänga i tvättstugan, även om jag inte har så mycket tvätt. Och... det bästa av allt... då struntar jag i det! Heh.

2 kommentarer:

Anonym sa...

tror vi har ganska lika uppfattning av vad en halvtrashig karl är! Inte fel! ;-) // Malin

dyermaker sa...

Hehe. ;9