måndag, november 23, 2009

... i vilken vår hjältinna är besprutad

Visst gick det fint att åka till och från jobbet med iPoden och Bloggen möter undervisningen. Men jag saknade verkligen att virka, så idag åkte jag hem via Ljungqvists i Farsta och bunkrade upp med ett flerfärgat, mjukt ullgarn. Det ska bli en fin sjal. Till mig själv, den här gången. Jag har börjat lite på den för att vara igång på tunnelbanan; det kan vara lite svårt att börja upp något nytt där.

Nu är jag för övrigt besprutad. Efter förra veckans pärs vill jag inte vara sjuk mer på många länge. Inte har jag ork till det. Inte tid. Och - faktiskt - inte råd. Jag känner än så länge absolut ingenting, varken i armen eller för övrigt. Men det är kanske för tidigt att säga?

5 kommentarer:

pärlbesatt sa...

Om man blir så där söt av sprutan så måste jag skynda mig att ta den när det kommer in vaccin till min VC. :)

Och kolla länken jag gav dig, det var otroligt vackra och inspirerande saker där. Tyck' ja jallafall! :)

dyermaker sa...

Javisst är den gullig!
Ska se var du lagt länken. Fejsan, antar jag?

Anonym sa...

Men om det var A/H1N1 du hade förra veckan, symtomen pekade väl på det? så gör ju knappast vaccinet varken från eller till. Du är redan immun. Den lilla varianten på temat som vaccinet eventeullt har fixar du såklart. Jag hade faktiskt inte vaccinerat mig om jag redan med största säkerhet haft eländet. Imorgon ska jag ta min spruta. Idag är jag förkyld.

Grattis i efterskott!

Anonym sa...

På födelsedagen alltså, inte åt influensan...

dyermaker sa...

Cuby> jag vet ju inte om det var A(H1N1) jag hade. Sjukvårdsupplysningen tyckte ju bara att jag skulle förutsätta det. Symptomen var/är ju desamma som för den årliga influensan... Och eftersom jag - som sagt - varken har tid eller råd att vara sjuk mer, så sejfar jag.

TACK! (För grattiset, dårå). :)