onsdag, november 11, 2009

... i vilken vår hjältinna längtar

Nu var det ett tag sedan jag hade en sådan där härlig ensamhelg med massa pyssel och mysande i raggsockar. Nu till helgen kommer ännu en syrra, Cia, och i nästa vecka är Malin tillbaka en kort sejour. Men helgen därpå, som tillika är min födelsedagshelg, då ska jag vara för mig själv. Då vill jag vara för mig själv. Sånär som kanske på en fika och promenad med Sara, då! Det längtar jag efter.

Och helgen därpå är jag sugen på att dra till med fest. Fast jag har inget bestämt än.

7 kommentarer:

pärlbesatt sa...

Promenad och fika med miiiiig då vavava? ;)

dyermaker sa...

Men åååå... då blire ju ingen egenhelg... ;)

Men... vi kanske kunde göra det antingen nu på söndag - eller på fredag eftermiddag?

sara sa...

Ja, Sarapromenad! Jag lovar att preppa med Alvedon så vi kan vagga omkring ända tills åderbråcken protesterar. :)

dyermaker sa...

Härligt, Sara!

pärlbesatt sa...

Fredag eftermiddag som i morgon? Det låter trevligt! Pip när du vet. Söndag vete skråen, antagligen behöver jag "passa" min lilla då hennes pappa flyttar.

dyermaker sa...

Pärlisen> Jag kan inte imorgon, kom jag på. Jag ska träffa en väninna och fika och lämna ett fulbroderi (fast det belv fint!). Och söndag... hmm... men kanske någon eftermiddag i veckan som kommer?

pärlbesatt sa...

Veckan som kommer är majsormsvecka, men det kanske kan samordnas på nåt sätt? Vi ser vad vi gör av det. Och söndag KANSKE jag kan, det beror mest på andra mänskor och vad de tar sig för... Vi kan väl höras? Jag såg inte det här innan jag skrev mitt sms förut.