fredag, november 13, 2009

... i vilken vår hjältinna haft en fin veckoavslutning

Bra dag på jobbet. Ytterligare ett par slipsbärare, och andra så fina, så fina. Gemensam fika (debriefingmöte) mot slutet av dagen. Dagens "bagare" bjöd på saffranspannkaka. Inte LCHF. Så jag smarrade inte, fast jag vet att det är jättegott! Vispgrädde däremot... det funkar ju. Så jag tog en slatt i kaffet.

På väg hem hoppade jag av vid Odenplan för ett besök på Ljungqvists Garn. Ingen flashig butik, direkt, men ganska bra sortiment. Jag ringde Cia på väg in och hon mötte upp bland lovikkagarner och alpacka. Jag behövde dels komplettera lite och dels köpa garner till de där beställda lovikkavantarna. Sedan åkte vi vidare mot söder, där jag skulle träffa Jane på Multikulti för en fin fika och överlämnande av en tavla jag sytt, på beställning. När vi kom till gamla stan kom vi på att vi glömt Cias bagage på centralen... Hon hoppade av för att åka tillbaka och hämta och senare dyka in på Multikulti, och jag åkte vidare till Slussen.

Multikulti är alltid najs och till vår lycka hade de Toubakaffe hemma, så vi fick våra smaskiga latte. Och Sweet Jane... Rara, roliga, sköna Jane... Alltid lika gott att se henne. Prata med henne. Hoppas det blir snart igen. Den här är till henne:

Sedan åkte jag hemåt. Hann handla i Hökarängen, medan jag väntade på bussen, och sedan blev det blomkålsmos med smör och grädde och stekt bacon. Jag har plockat undan lite, satt igång diskmaskinen och frågan är om jag kanske skulle ta och korka upp den fina ripasson jag köpte på båten i lördags..?

Inga kommentarer: