torsdag, november 12, 2009

... i vilken vår hjältinna måste få veta

Jag har väntat på ett viktigt besked en längre tid nu. Men det kommer ju inte, mer än i form av alltför vag andrahands-information. Idag måste jag försöka få ta på personen som kan ge mig beskedet, så att jag kan vidta en del mått och steg. Så snart jag vet ska jag skriva det här i bloggen - och dessförinnan berätta det för några som jag tycker ska få veta det på annat vis än att läsa det här.

Igår kväll när jag skulle plocka fram saker tills idag (alltid skönt att slippa stressa runt med sådant på morgonen) upptäckte jag att jag lider akut garnbrist. Garn att virka av, that is. Stickegarn har jag en del, men sitta och sticka på tunnelbanan är för trångt. Jag har några saker som ska monteras (därav behovet av en lugn pysselhelg) och de där gröna ekovantarna blev inte som jag ville alls - och garnet är hart när omöjligt att repa upp eftersom det tovar ihop sig - så jag är renons på bra virkgarner. Måste åtgärda det imorgon efter jobbet. Om jag hinner. Har en fikadejt med två sköna damer efter jobbet, och sedan kommer ju Cia också.

Nåväl - jag hade en del bra garn kvar efter den flerfärgade halsduken jag virkade till mig. Inte optimalt garn att virka med, det är liksom lite motsträvigt, men det skulle kunna funka till ett par vantar. Och dessa kommer att bli bra, för nu vet jag vad jag gjorde för fel med det gröna provparet. Så, jag får väl ta det med mig och bråka med.

Idag tror jag det blir en vanlig dag på jobbet. Å andra sidan vet jag inte vad som skiljer en vanlig dag från en ovanligt dito, eftersom ingen dag riktigt är den andra lik... Och vad jag vet är att även dagens planeringstid ryker åt helvete eftersom vi har fopollsmatch mot den andra enheten och jag förväntas vara med och heja på våra killar (just det... inga tjejer... *suck*... men jag hoppas det blir ändring på det väldigt snart, då vi får en kvinnlig idrottslärare som börjar nästa vecka!) och antagligen också vara lite... security. Så är det hos oss. ;-)

Me lovely ones... jag önskar er en Trivsam Torsdag! Det ska jag ha!

Inga kommentarer: