söndag, september 20, 2009

... i vilken vår hjältinna säger godnatt

Smått flitig och ändå vilsam dag idag. Sovmorgon, shopping, pyssel, solande på balkongen, tvätt och andra trivsamheter. Jag har nu virkat 16 mormorsrutor. När jag fäst trådändarna ska jag göra en väska av dem. En ny sjal är påbörjad, i en vacker färg som jag ibland tycker är lila och ibland blå. Oftast tycker jag den är blå. Den är veckans tunnelbaneprojekt.

Jag har pratat en stund med Agneta i telefon, pratat med Olle om jazzfestivalen, om Mike Stern på Fasching och om att förlänga hyresavtalet lite till och dessutom visat hans basköpare till rätta då han och en polare irrade omkring på gården (han fick sålt sin bas och ska nu köpa en annan). Matilda har pluggat ännu mer matte och dessutom bjudit på laxfilé med hollandaisesås och grönsaker till middag. GOTTI! Marianne ringde en kortis också. Jag gillar inte att prata jobb när jag är ledig, men jag antar att hon kände att hon behövde. Jag får skylla mig själv när jag svarar.

Nu är det hög tid att sova. En aktiv och intensiv vecka väntar även om vi kanske har lite färre elever inne just i morgon då många firar Eid.

En god natt önskar jag er, me lovely ones.

Inga kommentarer: