tisdag, september 08, 2009

... i vilken vår hjältinna hade fel

Det blev inte alls en sån dag. Åtminstone inte så här långt. Tvärtom har jag varit alert som sören. Morgonmötet gick bra och sedan har jag hunnit jobba väldigt mycket och bra med de av eleverna som varit här. Man får arbeta med lock och lämpor. En kille jobbar helt fantastiskt bra - så länge han får nackmassage. En tjej började sträckläsa en ungdomsroman på engelska och en annan blev uppriktigt glad när jag visade hur man kan lära sig massor av nya ord flinkt och enkelt mha ordkort. Framsteg har skett, bra samtal har hållits och en viss planering för framtiden har gjorts. Jag tror mina elever är lika glada som jag! Minst!

På lunchen sprang jag inom en smyckebutik för att köpa nya piercingsmycken till näsan, eftersom jag lyckades rycka ur det sista igår, när jag stod i kassan i affären och hade lite bråttom. Inte hittade jag det gamla och kanske var det väl helt enkelt dags att skaffa nytt. Tre små enkla bidde det. När jag gick förbi ett frukt- och grönt stånd köpte jag ett par bananer också, och en härligt mogen persika! Smarr!

Nu ska jag skriva in lite elevuppgifter, förbereda morgondagen, skissa lite på en pedagogisk kartläggning av en elev och vara allmänt effektiv den dryga timme som återstår innan det är dags att packa ihop för idag, gå bort till gymmet och slita ont en dryg timme och sedan åka hem till Johanna och äta lasagne och en härlig sallad! Men först: KAFFE!

Måste boka tvättid också. Nu har jag snart inget rent att ta på mig...

2 kommentarer:

Jajja sa...

KRAAAAAAM!

dyermaker sa...

KRAM till dig också, Vanja! :)