torsdag, september 17, 2009

... i vilken vår hjältinna är upptagen

Ja, jag har egentligen inte tid att blogga nu. Har virkat tre varv på min sjal-to-be mellan kaffeklunkarna! Jag ska stoppa ner den i en påse och virka på väg till jobbet! Den blir ju inte så stor (jag hade ju bara ett nystan och tänkte mest testa) - kanske ska jag pimpa den lite sedan och låta det bli en julklapp till Fanny? What say you, Malin?

Och hörni... Nu äter tydligen svenskarna mer kött än någonsin. Importerat kött. Miljöpåverkan är kuslig. Inte alla pallar bli vegetarianer, men det går ju faktiskt att dra ner på köttätandet och kanske ha en eller två köttfria dagar i veckan? Det förvånar mig att skolan där vi äter vår lunch inte har det. Det hade faktiskt skolan i lilla Emmaboda, till och med!

Gryningen härskar utanför mitt fönster. Medan jag reser genom staden tilltar ljuset och det är full dag, än så länge, när jag kommer fram till jobbet. Sol ska det bli! Idag blir det ännu en fullspikad arbetsdag. Jag tänker mig att mina älsklingar ska jobba lika bra idag som igår! Möte på eftermiddagen och sedan någon timmes svettande på gymmet innan jag åker hem (med virkningen!) för att pyssla i ordning lite inför att Matilda kommer och hälsar på, i morgon!

Stay tuned, me hearties! Och ha det allra bäst idag!

3 kommentarer:

Anonym sa...

låter bra. Det gillar hon nog! annars kanske hennes mamma behöver en....//Malin

Anonym sa...

Om inte annat kan hennes mamma få en egen beskrivning så hon kan sitta och knåpa själv. JAG lärde mig nämligen virka INNAN jag började skolan!!! bara så du vet! men har väl knappt vikat sen skolan å andra sidan!//Malin

dyermaker sa...

Jag VET, Malin! ;)

Just den här sjalen blir ju inte så stor - det var därför jag tänkte på Fanny! ;)