torsdag, september 24, 2009

... i vilken vår hjältinna önskar

Man kan inte få allt, det vet jag. Men att någon gång få åka på bokmässan i Göteborg - det vore fint det. Jag la fram förslag om att vi skulle åka ner några från jobbet men fick bara ett besvärat skratt som svar. Tack för den. Jag har också framfört önskemål om att få använda åtminstone en av studiedagarna under v 44 till att gå på Skolforum. Marianne är med på noterna, men chefen lät kryptiskt meddela att de dagarna "ägs" av Förvaltningen (han pratar faktiskt så att man hör stora bokstäver ibland...) och att han senare ämnar meddela vad Förvaltningen har för planer. Jag vet inte vad det innebär, men jag har onda aningar.

I morgon har vi också studiedag. Den "ägs" av Ross Tensta Gymnasium och alla lärare ska till Cirkus, på Djurgården, för att lyssna till redogörelser för och få information om Gy11 - den nya läroplanen för gymnasiet. Det känns relevant, givetvis, men är det sådan kompetenshöjning som jag (och andra lärare) faktiskt är berättigade till, årligen?

Nå. Idag är idag. Ljuset börjar visa sig över hustaken, kaffet är gott och jag har en virkning i väskan och iPoden är laddad. Idag ska jag ringa ett mycket viktigt telefonsamtal. Går det som jag hoppas så är bollen i rullning. Big Time.

Stay tuned, me hearties!

6 kommentarer:

Anonym sa...

lycka till med samtalet. oavsett vad det handlar om.// Malin

Matilda sa...

Det kommer gå SÅ bra så!
Med rätt foundation är ingenting för svårt ;)

dyermaker sa...

Tack, Malin. Jag tror du kan gissa...

Matilda> Right back at ya! ;D

Matilda sa...

Men orka sminka sig för ett MATTEPROV... ;)

dyermaker sa...

Hehe... ;D

Caligula sa...

Skrev själv i en blogg inatt att jag vill vara på Bokmässan med en himla många popcorn! Helst klocken 12 idag! :-P