söndag, september 20, 2009

... i vilken vår hjältinna gjort ett kap

Jag har änteligen kapat håret! Mer än en decimeter! Välbehövligt! Ära vare Buddha för söndagsöppna centrum med fascistoida regler som säger att alla som inte har söndagsöppet får böta en procent av årshyran för varje dag de håller stängt... ;) Åtminstone kände jag lycka när vi gick förbi en salong med drop-in och humana priser. Lyckan var ännu större när jag klev ut i septembersolen med friska, snygga hårtoppar. JÄJ!

I övrigt bidde det en sorts klänning/tunika (svart) att ha en tajt topp och leggings under. Ett par nya, röda, billiga vantar att tappa bort, på Indiska. Och ett par roliga örhängen. Samt en guldig ram till ett avslutat broderiprojekt.

Efter den turen kändes det fint att sitta i solen på balkongen här hemma och dricka kaffe och bjuda Matilda på kanelbullar. medan vi lyssnade på hennes nyinköpta Winnerbäckplatta! Nu pluggar hon matte och jag ska virka lite innan jag drar igång det andra stora projektet för dagen; tvättstugan. Har dock bara två maskiner att köra och sedan tar Olle resten av tiden.

Tjingeling på en stund, me hearties!

Inga kommentarer: