måndag, augusti 24, 2009

... i vilken vår hjältinna konstaterar att hon lever

Det känns skönt att ha eleverna på plats. Det var många glada återseenden och hög ljudnivå när våra mentorsgrupper sammanstrålade i caféet för fika och mingel. Några gled in utan att göra något större väsen av sig; andra tog rejält med plats. Många bullrade hemtamt och några såg lite nykomlingsavvaktande ut. Men det är ju som det brukar vara och att tro att det skulle vara lugn och arbetsro efter drygt elva veckors ledighet var det förhoppningsvis ingen i personalen som ens vagt hoppades på. Men den här veckan blir en mjukstart innan vi drar igång på allvar och under den tiden kommer de flesta att landa mjukt och fint. Jag hade i alla fall så fullt upp att jag inte hann fundera så mycket på mitt mående och det är skönt. Det är ju som det är i alla fall och att gå och känna det hela tiden är hyfsat kontraproduktivt. Sådant får jag göra före och efter jobbet - och det är oundvikligt; jag kommer naturligtvis inte undan. Det sköna är att det finns lösningar och bara att tänka på dem gör mig lättare till sinnes.

Nu har jag också tömt ur ett par garderober, i extrarummet, och stuvat om i andra för att göra plats till min inneboende. Av bara farten omgrupperade jag halva skafferiet, halva frysen och halva kylen också. I morgon ska jag städa lite extra och sedan kan han få flytta in, Olle.

Skajpa med Matilda har jag också hunnit. Godis! Och värma lite mat från igår kväll.

Jag ser i en trailer att True Blood börjar på onsdag. Jag är nyfiken på serien, men den går ju kl 22..? Ska jag följa den på teven får jag sova middag efter jobbet... Eller se den i SVT Play. I-landsproblem... Vem vet mest börjar också! Den ska jag se på söndagseftermiddagarna i maratonreprisen, under hösten. Mysigt!

Kanske skulle jag göra mig en mugg te nu och se lite tevenyheter. Orkar inte vara särskilt kreativ ikväll - det har jag varit så det räcker på jobbet.

Ha en skön kväll, me lovely ones!


Inga kommentarer: