tisdag, augusti 25, 2009

... i vilken vår hjältinna dinerat med Andy Warhol

Det är ganska intensiva dagar nu. Idag var det några killar som inte ville gå hem efter skoldagens slut. De stannade kvar, spelade pingis och drog igång en ljudanläggning så hela våningen dånade. Inte lätt att få något vettigt gjort då, så jag är glad för mina tidiga morgontimmar då jag hinner tänka och få saker gjorda. Å andra sidan är det fint att ha dem där och ett gott kvitto på att de trivs hos oss när de vill stanna kvar och hänga. Mycket skratt och nackmassage och faktiskt också lite bildverksamhet idag!

Den här killen gick dock direkt när vi slutade. Han hade en studiotid att passa. Om ni tycker att han låter bra i klippet nedan skulle ni höra honom i vår korridor. Eller fikarummet. Eller vårt klassrum. Eller i skaparverkstan medan han målade... Jag skulle tro att vi får höra (bokstavligen!) mer av honom under åren framöver...


När jag väl klev av bussen hemma i mina hoods var jag trött och hungrig. Frångick allt vad principer om hel- och halvfabrikat heter och köpte mig en burk tomatsoppa till middag. Bröd med ost till det. För att få till en lite lyxigare känsla kunde jag ju låtsats som om jag dinerade med Mr Warhol...



























Och till dessert fick det bli en:

3 kommentarer:

pärlbesatt sa...

Vet inte vad jag städat bort i datorn när jag tog bort saker jag tyckte jag inte använde eller var rädd för (gamla versioner som har säkerhetshål o sånt), men jag kan inte se det första, och det är likadant ofta ofta. Det blir bara en liten ruta med några geometriska former. Så jädra irriterande!!

Caligula sa...

Haha, farsan jobbade på Campbell´s och handlar där billigt/gratis. Vet inte hur många burkar av deras tomatsoppa jag har i skåpet!

Var på en Warhol-utställning i Hamburg för tio år sen. Var coolt! =P

dyermaker sa...

Cal> COOLT! Jag var och såg Warholutställningen på Louisiana typ 2000 eller 2001. LÄCKERT!