måndag, augusti 31, 2009

... i vilken vår hjältinna fikat

Ingalill och jag behövde träffas såväl för överlämnande av 1 st "item" som för prat och samvaro. På väg hem från jobbet hoppade jag av vid Slussen och gick upp till Multikulti där hon väntade. Efter en snabbrepa in på fiskeaffären mittemot satte vi oss i en härligt ful brunorange sjuttitalssoffa och mumsade goda mackor med brie och valnötter samt drack latte. Toubakaffet var slut så det fick bli vanlig. Mycket skolprat blev det och det var både intressant och uppmuntrande. Vi tog sällskap hemåt också och traskade Götgatan ner till Skanstull innan vi tog tuben resten av vägen (nåja... buss allra sista biten).





















Jag trodde min hyresgäst skulle vara hemma men det var han inte. Så här långt måste jag säga att han verkligen inte gör något som helst väsen av sig.

I hallen står träningsväskan packad. Kläder för arbetsdagen framlagda. Mobilen ligger på laddning. Tror jag ska laga mig en stor mugg te och lata mig en smula. Kanske sy en stund. Tidig läggning får det lov att bli.

Har ni känt att det är vår nu? Som jag brukar säga så här års:
Den vår di svage kalla höst*.
Bästa årstiden if you ask me, me lovely ones...


*Fast egentligen har jag ju bara snott det av Erik Axel Karlfeldt... ;-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Glömde fråga flera saker. Hur är Greene tycker du, nåt användbart? Har du haft på dig Tempus fugit? Vad vill du helst ha för bild på din anteckningsbok, jag har köpt en men vet inte vad jag ska välja att ha på.

PB