söndag, mars 14, 2010

... in which our heroine is making over

Nä. Nu är det fanimej dags. Dags för en makeover. Inte blir det någon herthafrisyr, hur gärna jag än skulle vilja, men det blir ändå en smått drastisk kapning av håret. Det är tunt och tråkigt och förutsägbart. Korpsvart ska det också bli, igen. Kanske skulle jag försöka få till den röda luggen igen, också. Jag ska göra det imorgon efter jobbet. Eller... inte jag, utan en professionell frisör, dårå.

Därutöver ska jag köpa kort till sim- och träningscentret (också imorgon!) och komma igång med den biten av mitt liv igen. Knät känns mycket, mycket bättre nu och jag ska börja med sådant som inte frestar på det för mycket. Simma. Cykla. Styrketräna. Och sola. Det där sista är väldigt skonsamt för knät, tänker jag. Egentligen avskyr jag solarium. Men den fullständigt obarmhärtiga marssolen, som ännu inte kan lägga någon färg i mitt ansikte, är den värsta på hela året. Den får alla - jo... alla... - att se glåmiga och ämmliga ut.

Ändå ska jag ut i den nu. Häjhäj.

1 kommentar:

SiS sa...

Spännande...! Avvaktar resultatet med stor nyfikenhet..;) Har förresten själv blivit lite mörkare igen sen ett par veckor och har en ganska lång tvärlugg numera...blev bra!