onsdag, mars 03, 2010

... i vilken vår hjältinna ingriper

Nu SKA det vara vår. Om inte annat så här i bloggen. Alltså bestämde jag att det ska vara slut med snöandet här. Tänk om det vore lika enkelt därute i naturen. Bara en knapptryckning, liksom, och så är man av med eländet.

7 kommentarer:

pärlbesatt sa...

:D

Ska inte decembermörkret bort och så in med lite ljusgrön bakgrund också? ;)

dyermaker sa...

Njah... Jag funderade faktiskt på en lite vårligare design - men det svarta ska vara kvar. Vi får se vad det blir! :)

ANNAANNA sa...

Det där med att göra sig av med böcker...

Jag läste en himla braig grej i den där Feng Shuiboken.

Många av de saker vi sparar på betydde mycket för oss då vi skaffade/använde dem och nu har vi kvar dem till minne av "då" och det trots att detta "då" kanske inte alls är något trevligt minne utan något som kan vara jobbigt, tyngande eller till å med gnaga lite.
En sak, exempelvis en bok kanske stämde med den person man var men har ingenting att göra med vem man är nu, vart man vill eller hur man vill (att något ska) vara.

När jag tänkte på det viset så åkte ett par hyllmeter *smiles* inkl en hel radda böcker (blandannaten del deckare, jag tror jag kan räkna de deckare jag läst och uppskattat på ena handens fingrar, oräknat 5 böckerna¨då *smiles*) jag fått i present av snälla nära som vet att jag gillar böcker men som inte riktigt har koll på vad jag läser.

Tänk sen... när det blir dax att rensa bland CD-skivorna *ouch* fast de tar ju mindre plats än böcker så där får nog lite fler tanna. Alla vinylskivor flyttade till Mamma för många år sedan eftersom jag inte har någon sån spelare. Syrran har gjort samma sak med sina så vi lyssnar ihop hos Mamma ibland.

Caligula sa...

NP: "För den vinande nordan och vintern, broder,
för den grånande morgonens stjärna klar"

;-)

pärlbesatt sa...

ANNAANNA, det låter som du läst Rensa i röran med Feng shui. Jag tror på det där, men ångrar liiiite att jag gav bort ALLA gamla högklackade skor, trots det du skrev. ;)

Caligula sa...

Enligt Kristianstadsbladet börjar våren idag, om man ska gå efter statistiken! Och sjuksystern på jobbet hade hittat snödroppar under snön! :-)

ANNAANNA sa...

Pärlbesatt: Japp, men det mesta av tänket hade jag redan innan, knasigt att hitta många av mina tankar i en bok sådär...