torsdag, mars 25, 2010

... i vilken vår hjältinna ser ljust på framtiden

Himlen är mycket ljusare idag. Termometern visar 1.5 plusgrader men SMHI har lovat att det ska bli relativt varmt idag. Det hoppas jag!

Som vanligt har jag fullt upp på mitt arbete men jag har roligt, jag trivs och jag känner en mening och ett sammanhang (KASAM!) vilket gör att jag gärna arbetar intensivt. Arbetsglädje ftw!

Jag drömde rörigt i natt igen. Jag minns inte riktigt miljön, men det kan ha varit på en skola. Massor av familj, vänner och bekanta figurerade; alltifrån någon gammal skolkompis via diverse elever och annat löst folk till en bastant romsk herre som är pappa till en av mina förra elever. Inte konstigt att jag ibland är trött när jag vaknar, när jag håller på och styr med grejer hela nätterna.

Jag är lite fysiskt trött också, även om jag inte har någon direkt träningsvärk. Mer som att det molar lite här och var i kroppen. Det känns skönt på ett lite skumt vis. Nu tror jag inte jag ska gymma mer den här veckan utan i stället se till att vara pigg och utvilad till lördagens spinningpass.

Dags att fylla på kaffemuggen och kolla lite mejl innan jag går till jobbet. Ha en alldeles osedvanligt trivsam torsdag, me lovely ones!

Inga kommentarer: