torsdag, oktober 01, 2009

... i vilken vår hjältinna unnat sig igen

Ingen undervisning idag. Förmiddagen är vikt åt stormöte och efter lunch ska vi träffa våra elever på Centralen, vid det som på ett lite finare vis kallas Spottkoppen (vilket jag inte hört tidigare; Bögringen är ju det mer allmänt vedertagna?), för en utflykt till Aquaria. Det blir fint. Med aquariabesöket, dårå. Möten är sällan roliga.

Jag har ont i halsen, örat och huvudet. Ingen feber. Så jag dricker [ganska] snällt mitt kaffe och virkar mig till jobbet. Humöret sjunker ännu lite av att jag inte orkar träna när jag mår så här. Att jag inte ens bör träna spelar liksom ingen roll. Jag surar ändå. Men snart är det helg och tanken på det gaskar ändå upp mig, en smula.

Och eftersom det inte är någon undervisning och min fredag redan ligger så planerad det nu går, i mitt jobb, så unnade jag mig en liten sovmorgon idag. Sov till en minut i sex och tar bussen om en stund. Räcker att glida in på jobbet tio minuter innan mötet, tycker jag. Fast, som jag och Malin pratade om på väg hem igår; det är fan inte roligt att behöva gå upp kvart över fem och att tycka att man haft sovmorgon om man sover till 06... Men det varar ju inte i evighet.

Ha en skön dag, me hearties! Det ska jag ha. Ändå. ;)

Inga kommentarer: