fredag, oktober 30, 2009

... i vilken vår hjältinna drar upp riktlinjer

Fin Fredag! Och dessutom... Ledig Fredag! Trots allt, och efter en massa konstiga fegturer.

Jag vaknade vid halvåtta, alldeles av mig själv. Låg och drog mig en stund. Smsade med en Anna. Klev upp lagom för att se Olle dra iväg, och därvidlag säga "hej[då]", och sedan vidare ut i köket för att fixa mig en kanna Blue Java. Drack ett stort glas vatten och satte på teven. Nyheter först på SVT1, och sedan TV4.

Drack mitt kaffe i godan ro medan jag sydde klart beställningsjobb No.2.

Nu ska jag dra mig mot duschen, göra mig klar och sedan ta en skön promenad till Posten i Skarpnäck för att hämta ut mitt nya körkort. Jag tror kameran ska få följa med. Det är så vackra färger ute och även om jag upplever dem som snudd på fluorescerande när solen lyser på dem, så glöder de ännu vackrare en ljusgrå förmiddag som denna. Kanske kan jag fånga det.

Resten av dagen ligger öppen. Får jag lust på det ska jag åka in till Söder och bara strosa. Kanske fika. Eller så tar jag det i morgon. Vad jag vet är att jag ska åka till Farsta Centrum och köpa lite mer garn, till några projekt som väntar i mitt huvud. Kika på Gallerix efter en passande ram till ovanstående beställningsjobb. Och så en sväng förbi Clas Ohlsson för att köpa en liten grunka så jag kan använda den härligt röda kökslampan jag fick av Matilda!

Det får räcka så, me lovely ones. Stay tuned...

Inga kommentarer: