lördag, oktober 03, 2009

... i vilken vår hjältinna fnissar gott

Olle har vaknat. Han tassar omkring och donar och duschar. Han kom hem sent i natt och vi har bara sagt hej. Egentligen har vi väl just inte mer att säga varandra heller, idag.

Men när jag kom hem från jobbet igår såg jag att jag glömt en hårvårdsprodukt framme på hallbordet. Inte vilken produkt som helst heller. Min hårgelé. Och, som den minnesgode kanske erinrar sig, så väljer jag ju så rena produkter som möjligt till håret (även om jag just nu gör ett litet uppehåll med balsammetoden, eftersom min hårbotten blir så extremt torr vid den här årstiden, att jag köpt ett riktigt dyringschampo för att snälla mig) - och min hårgelé är vattenbaserad och innehåller minimalt med skumma tillsatser. Jag skulle vilja sett Olles min när/om han noterade tuben på bordet. Ni som blir nyfnikna på varför - och inte minns... - kan ju alltid googla om ni vill veta vad jag använder till håret. Och vet ni... det är den bästa jag använt!

Googla: klick+apoteket

Jag ska inte ta upp detta med Olle. Det gör nog bara saken trassligare.

Have fun, me hearties. ;-)

5 kommentarer:

ANNAANNA sa...

Enklaste är väl att "låta" honom se dej ta lite ur tuben och dutta i håret någon dag... Då går det upp ett liljeholmens för honom å ingen av er behöver fundra på grejen något mera.


De däringa sjalarna du vikar/virkat... Har du något mönster på dem?

Mina mormorsrutor ska ju bli en filt till svägerskans bäbis (som dyker upp i januari) å jag har redan typ en miljard rutor...
Jag behöver något anat som är både lätt och roligt att göra nu.

dyermaker sa...

Ja, jag har ett mönster, men ingen scanner. Om du ger dig till tåls bara lite (jag ska strax fika) så lägger jag antingen upp mönstret i sin helhet i bloggen, eller så letar jag upp en länk - tror att arbetskamraten Malin, som gav mig mönstret, plockat det på nätet!

Stand by! ;)

*kram*

dyermaker sa...

Förresten... jag har tappat bort din maildress. Om du smsar den till mig så ska jag skicka beskrivningen till dig pronto! :)

pärlbesatt sa...

Hihi, gliiiiidmedeeeel... Hoppas du har STORA tuben också! :)

dyermaker sa...

Det har jag, men den står i badrumsskåpet. Den lilla brukar ligga i min väska, ju. :D