tisdag, oktober 21, 2008

... i vilken vår hjältinna snickrat

Jag började snickra ihop en hemsida i eftermiddags. Inget avancerat - ånej - utan med hjälp av en mall. Hemsidan är helt jobbrelaterad men jag tänkte att det vore bra med en gemensam plattform för mina elever och deras föräldrar, där jag kan lägga ut information kring vad vi gör, läxor, prov och annat. En flik är också vikt för min mentorsklass. Där ska det ligga information som är mer specifik för dem, kring utvecklingssamtal, klassaktiviteter och liknande. Väldigt vad tiden går, bara, när man håller på med sådant pyssel - den bara flög och plötsligt är det ju...läggdags.

Sidan blir bra, men färgerna är helt fel. Layouten känns lite fyrkantig, också. Så det ska jag modda om - men inte ikväll. Möjligen imorgon kväll. Är ni nyfnikna kan ni ju kolla här, men ta det för vad det är; ett första utkast. Jag blir möjligen klar så att jag kan släppa den till mina elever vecka 45.

Så det har jag pysslat med idag.

Nu ska jag dricka te och sedan lägga mig med en bra bok. Jag tror det blir Flyga drake. Den är vacker och hård och sorglig och det passar mig utmärkt, för det är jag också. Framförallt är jag sorglig. Och sorgen gör mig hård. Jag är full av någon slags kassa vibbar som jag inte vågar sätta ord på. Fanfanfan.

So long, me lovely ones. Sleep tight.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kul med hemsidan! Det ser fint ut ändå för ett första utkast tycker jag.

Bra och kul initiativ!

dyermaker sa...

TACK! Ja, jag hoppas den ska visa sig vara användbar! :)