tisdag, oktober 07, 2008

... i vilken vår hjältinna diggar Magdalena

Magdalena Ribbing alltså! Vilken underbar kvinna! Min lysboj på den sociala oceanen! I dagens DN löser hon en smått promiskuös singelkvinnas besvärliga dilemma. Må så vara att insändaren är en smula skojfrisk, men Magdalena är ännu mer elegant vass och rolig!

Läs här!

Själv har jag inte den sortens problem. Visst har jag en mans tandborste här, men den tillhör min son. Och ligger i badrumsskåpet.
















Det finns plats för en tandborste till, bredvid min, men ofta använder jag den till min resetandborste som nu gått till de sälla jaktmarkerna, dock, och snart ska få en efterträdare inför höstens begivenheter.

Men jag kanske skulle skaffa en liten vas - så att åtminstone inte mina framtida amorösa äventyr faller på en sådan liten detalj som tandborstförvaringen..? Eller... är det lite väl mycket Torsk på Tallinn? ;-)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du kan ju hänga en liten skylt (tänk fulpysslet...) på sötankans fötter eller använd den lediga till att hänga smycken på... Jag menanr, så ser den inte så tom å "väntande" ut.


Jag såg för ett antal år sedan ett TV-program som handlade om folk som inredde/renoverade sina badrum å en ung singelkille byggde sitt badrum så att det skulle passa hans framtida flickvän perfekt. Han byggde en liten bylla i den kaklade väggen så hon skulle ha någonstans att ställa alla sina badsaker och han monterade in belysning på sidorna av badrumsspegeln i den höjd där han hoppades att hennes ögon skulle vara när hon stod å sminkade sig. Han visade hur lång han ville att idealtjejen skulle vara genom att måtta mot sin egen kropp... Han kändes både kufisk och myyyyycket desperat.

Anonym sa...

Fundran förresten... vad skulle du göra med 144 tändsticksaskar *nyfniken*

CountessJohanna sa...

Jag har köpt sladden åt dig, så påminn mig att lämna den till dig på söndag!
SAKNAR DIG SÅ JÄVLA MYCKET!
Massa kramar!

P.S Länken till vår blogg funkar inte åå din sida, du har skrivit https en gång för mycket

dyermaker sa...

annaanna> Bra tips! Tack! Och med 144 tändsticksaskar skulle jag göra 6 adventskalendrar med små fina överraskningar i varje ask. Eller bara göra ett par kalendrar och sedan dekorera resten och ge bort dem. Eller sälja - om jag nu vore mer av en proffspysslare. ;)

Johanna> Fixar på studs!