lördag, januari 24, 2009

... i vilken vår hjältinna tycker att påven är dum i huvudet



















Det tyckte jag redan innan. Dum i precis hela huvudet, faktiskt. Jag gillar inte att Benedictus XVI - formerly known as Guds Rottweiler och Pansarkardinalen - efter överläggningar med den helige Ande (?) lyfter bannlysning av det katolska prästbrödraskap (SSPX) som består av bl a högerextremister och revisionister (jag gillar inte det där med bannlysning heller, men det är en annan diskussion). En av dem såg jag intervjuas i teve bara häromdagen. Han ansåg att det inte alls hade dödats sex miljoner judar under Förintelsen. Att Förintelsen faktiskt inte hade ägt rum... lika lite som det hade funnits gaskamrar och utrotningsläger. Yeah... right...

"Gillar inte", förresten. Det är alldeles för milt uttryckt. Han är ju fullkomligt galen. Tycker att AIDS och HIV ska bekämpas med avhållsamhet och äktenskaplig trohet. Inte med upplysning och kondomer, uppenbarligen. Hej och hå. Och vad han tycker om aborter, preventivmedel och homosexualitet - vilket han anser vara en lika stor fara för mänskligheten som klimathotet. Hej å hå. Typ.

6 kommentarer:

Caligula sa...

Han har väl blitt senil gubbjäveln och tror att han är tillbaka i Hitlerjugend igen? ;-)

Det dröjde ju länge innan påven tog avstånd från Förintelsen. Judarna hade ju dödat Jesus och fick skylla sig själva. Men det talar papisterna tyst om...

Anonym sa...

Vilka nedrans puckon å såna ska ha makt över så många människor, lääääskigt.
Att killen på bilden är helt fel ute syns ju tydligt på den rejält tilltagna dumstruten har är utrustad med.

Å revisionism, alltså jag kan inte begripa hur man ens kan koma på tanken och tro/tycka som de gör. Är de födda med skygglappar och en stooor filt i handen, en filt som de kan dölja allt de vill med.

dyermaker sa...

Ja, just det där med makten är läskigt. Vore han bara en random snubbe utan större möjligheter till inflytande vore han ju bara korkad. Nu känns han ju farlig, dessutom.

Caligula sa...

Haha, skrev precis så här om Jan Björklund i en chat: "En pajas, precis som kungen. Tyvärr är han i regeringsposition..."

Nåt man inte heller kan förneka är alla miljontals kvinnor som dör av illegala aborter i katolska länder i världen. Enbart tack vara att papa tvärt motsätter sig preventivmedel och legala aborter.

Anonym sa...

Galning, såg programmet också.

Men du har inte nämnt ett ord om hans fula mössa.


/Roger

dyermaker sa...

Roger> Jag tänker att han är lite smyg-Liberace, sådär... ;)