fredag, januari 02, 2009

... i vilken vår hjältinna tar nya tag





















Nytt år. A clean slate. Allt kan hända! Mycket vet jag ju redan om; nyfunnen kärlek, nytt jobb, flytt – och vem vet vad som mer väntar runt årets alla hörn?

2008 avslutades på en kall balkong med en flaska Gula Änkan, fyrverkerier och en varm famn. 2009 inleddes med baksmällan från helvetet – en bit in på dagen var jag böjd att avlägga nykterhetslöfte fast jag lyckades behärska mig – men också värme, närhet och horisontalläge i stort sett hela dagen. Jag klev upp vid halvfemtiden för att laga till en potatisgratäng och sedan den ätits, med sallad och en bit marinerad rostbiff räckte krafterna till att se Touching the Void och sedan krypa ner under täcket igen.

Idag har en rejäl runda i trakten avverkats i ganska så högt tempo, under en sned vintersol som inte förmådde att driva på minusgraderna något nämvärt. Promenaden gick längs med en havsvik, en bäck, genom skogsdungar och förbi hästhagar. Några vildsvin såg vi inte till, men tro mig; de lurade i närheten sugna på lite människokött att slita upp. Kameran fick stanna hemma - kanske följer den med ut i morgon.

Det finns så mycket roligt och fint och spännande att berätta, men... jag tror jag håller det för mig själv. Lite till. Suger på den goda karamellen.

God fortsättning på det nya året, me lovely ones!

2 kommentarer:

Swimsuit Issue sa...

Glömde skriva God Jul tbx, men önskar gott nytt år i efterskott då!:)

Silke sa...

God fortsättning på dig!