torsdag, januari 08, 2009

... i vilken vår hjältinna tar det kallt

Det har fallit ytterligare någon centimeter snö inatt. Jag tänker att det kanske blivit lite mildare då och kikar på termometern utanför köksfönstret.
Den visar... - 16. Huvva. Jag kanske skulle dra fram dunjackan, rentav? Och lovikkavantar!

Men jag vet hur det blir. Lagom tills jag ska gå hem från jobbet i eftermiddag, och ta vägen nerom affären, har det blivit blidväder och jag får gå där och svettas i mina äckelvarma kläder. Hmm... Kanske ska vara kylig och ta vanliga jackan, ändå. Den är rätt varm den också.

Än så länge hinner jag fundera på detta där jag sitter med fötterna på bordet, en mugg med rykande varmt kaffe inom bekvämt räckhåll och morgonteven som surrar. Jag vill att min morgon ska vara snudd på oändlig, men snart måste jag dra på mig jeansen och ge mig ut i den bistra verkligheten. Möter en ny sjundeklass idag (religion) och hoppas vi ska trivas lika gott ihop som jag och 7B gjorde under hösten. Sedan blir det sveng- och engelskagrupper (åttor) och eftermiddagen viker jag till förberedelser inför nästa vecka samt en förhandlingsomgång till med tjifen. Och en fika med kollegorna.

Ha en mjuk och fin torsdag, me lovely ones.

Inga kommentarer: