torsdag, januari 15, 2009

... i vilken vår hjältinna är hälsosam

Kaffe!
Denna gudadryck utan vilken jag näppeligen skulle komma igång på mornarna. Eller kunna börja jobba vid åttatiden. För att inte tala om hålla ångan uppe under långa, tuffa arbetsdagar. Kaffe som är ett socialt smörjmedel av nästan samma dignitet som alkohol. Dessutom har nylig forskning visat att kaffedrickande har positiva effekter när det gäller att hålla demenssjukdomar borta. Dricker man några muggar om dagen minskar risken att drabbas av t ex Alzheimers med ca 65%. Härliga halmstrån att hålla i för en koffeinaddict! ;-)

Det har varit stjärnklart och månljust inatt. Vid ett par tillfällen har jag vaknat till och då har månen lyst mig rakt i ögonen. Hade jag inte varit tvungen att gå upp i ottan hade jag nog försökt hålla mig vaken lite och liksom bara njuta av det hela, men istället fick jag vända mig och dra täcket över huvudet och somna om. Varför kan inte sådana mysgrejer hända på helgerna?

Hoppsan! Kaffemuggen tom! Måste fylla på! Ha en skön dag, me lovely ones. Stay tuned...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ett helt inlägg ti den mörka bryggdens kärna. O jag e fast!
Kom över ti mig så jag hittar dig igen ;) ...jag har socker o mjölk samt espressobryggare o en dildovisp. Vi klarar oss.

Anonym sa...

Kan vara livsavgörande rentav

Caligula sa...

Underbart att höra! Funderade igår på att börja leva helt hälsosamt ett tag, men kaffet var abret som satte käppar i hjulet. Nu kan man ta sina starka dopingmuggar med gott samvete. =P

dyermaker sa...

Eller HUR, Cal! :D