onsdag, januari 07, 2009

... i vilken vår hjältinna ångar på

HUH! Första arbetsdagen efter jullovet. Inte så lite tungt att höra telefonen dra igång Aïcha. Jag låg och snoozade en stund, men sedan var det ju bara att släpa mig upp ur bingen och ta mig ut i duschen via moccamastern. Jag är fortfarande tokseg men har i alla fall klätt mig och spetat upp mig i soffhörnet med kaffemuggen inom tryggt räckhåll.

Mörkt ute men adventsstjärnorna lyser upp. De borde väl kanske vara nere nu, men jag gillar mysfaktorn och får se om jag kanske låter dem hänga uppe till helgen. Det var ett jämrans pyssel att knåpa dit dem ju.

Idag har vi inga elever på jobbet. Vi ska skriva kvalitetssapporter och planera och diskutera hur vi kan ha en "skapande" skola och jag tänker att det nog blir fint med en utelunch med Sari och andra jag tycker extra mycket om. Jag ska försöka strukturera upp lite inför första lektionerna också. Nya klasser i religion innebär typ 50 nya namn att lära mig.

Huvuduppgifter idag:
- Prata med tjifen om tidigarelagd frigivning.
- Kolla om det finns möjlighet att hyra en envägsflyttbil som inte kostar skruttitusen.
- Tvätta (efter jobbet, dårå).

Jag kollar nyheterna med ena ögat och israelerna bär sig lika dumt åt idag som igår och de senaste 10-11 dagarna. :-(

Ta hand om er idag, me lovely ones. Och lämna bilen hemma om ni kan!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kan det bli bättre..? Du är verkligen värd allt detta! Jag blev djupt rörd (och överraskad) av att hitta mej själv omnämnd som en av de bästa, nya människor du träffat i år...Jodå, det händer då och då att jag läser din blogg ;)

dyermaker sa...

Ano> Då vet jag vem du är. My lips are sealed, though... ;-)

Anonym sa...

Med "bli bättre" avsåg jag alltså dina tidigare inlägg om allt gott som hänt och som ligger framför dig. Men det förstod du säkert.
Eventuellt tips om flyttbil; En del åkerier kan ta med det med vändande turbil...Värt att kolla,kanske..?