fredag, februari 01, 2008

... i vilken vår hjältinna möter helgen

Lugn morgon med fördröjning. Det kommer nog ta ett tag för mig att vänja mig vid något så lyxigt som sovmorgon en vardag. Men jag ska göra mitt bästa.

Fin Fredag innebär - som alla vet - lite extra omsorg om klädseln. Rött idag. Rutig kjol, röd topp, röda naglar och ett ormigt installationsarmband signerat raraste vajlan. Jag klickade upp min egen länk och bjuder mina roomies här i kollegiet, på lite arabiskt gung. Helst skulle jag vilja dansa när jag hör musiken - jag går igång på den till 100! Jag gör det inte, men inte sitter jag still heller... ;-)

Jag och mina killar i nian har kollat klart på Gilbert Grape. De var alldeles tysta... smått andäktiga... när det vackra i att Gilbert bränner ner huset gick upp för dem. Efteråt hade vi ett bra prat och nu gäller det att välja en annan bra fredagsfilm, för min del.

(Växlar över till klassikernas klassiker; Aïcha med Cheb "King" Khaled!)

Nu är det dags att finfika med kollegorna. Jag äter aldrig frukost på fredagarna, så kan jag med gott samvete smarra i mig av det goda till fikan, istället!

Därefter: lektion och sedan hem, där jag ska fortsätta möta min helg!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ingen leisure wear för dig alltså.. Det armbandet ÄR fint! :) Måste göra fler. Precis kommen från BUP. Exet kom inte- glömde. Och BUP hade inte utsett läkare eller psykolog än. Braaaa.... Jag fick namnet till chefen, om jag ville klaga... ;)

Nu iväg! Fredagskram till dig rara!