måndag, februari 18, 2008

... i vilken vår hjältinna vill tävla














Under morgonens bloggpromenix kikade jag in hos IT-mamman, halkade vidare till Salt och hamnade sedan - av fullt logiska skäl - här. Och tvärtände direkt på idén! Johanna kommer hit i eftermiddag; då vet jag vad vi ska göra. Inte ikväll, alltså - men kanske imorgon? Sopskåp kan vara det tristaste som finns, näst städskåpet. Blir pimpningen lyckad ska jag gripa mig an städskåpet också!

I P1 recenseras premiären av Mästaren och Margarita. Jag läste Bulgakovs bok för några år sedan, men kunde inte fångas av det där magiska den påstås ha. Själva idén var ju fiffig - Djäveulen besöker Moskva - men jag tyckte den bitvis var ganska tråkig, faktiskt. Ungefär som en seg lördagskväll när man blivit sjuk, tackat nej till en riktigt rolig fest och sedan upptäcker att man kanske hade orkat ändå... Jag kanske borde ge den en chans igen? Det är inte alltid så lyckat att läsa något bara för att någon annan anser att man borde - det försöker jag hålla i minnet även i mitt jobb.

Idag är jag ledig och ska försöka hitta balansen mellan att lata mig och vara egoistisk å ena sidan och få lite vettigt uträttat härhemma (dammsuga, diska, fiffa & moffa) å den andra.

Troligen kommer jag att hamna här istället, vid min lilla platta, svarta älskling. ;-)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken jävla bra idé det där med sopskåpet alltså ... jag blir helt vild av kreativa funderingar. Det var verkligen en höjdare...

TACK!

dee...

dyermaker sa...

De nada, compadre!

Anonym sa...

Visst är det en skitbra idé! Pimpa sopskåp och känna sig lite flärdfullare. Nu kan jag nästan tänka mig att gå ut med soporna någon gång ibland.

dyermaker sa...

Jag har inte hunnit pimpa än - men ska en repa till IKEA snart och då ska jag skaffa ett par pimpgrejer - allt som kan lysa upp vardagen ska prövas! :))