lördag, februari 09, 2008

... i vilken vår hjältinna inte gör ett förbannat dugg av det hon tänkt

Fan. Helvete. Piss.

Jag bara sitter här. Känner mig ämlig och allmänt bedrövlig. Frusen. Missnöjd med mig själv. Och varför lovade jag att jag kunde fixa middagen? Jag tar tillbaka det. Jag har ingen lust. Jag är inte ens hungrig. Jag lagar mig te nu och hoppas det kan värma mig. Sitter i soffan och kollar First Wives Club och blir bara mer irriterad.

Och jag är så förbannat godissugen. Lyckligtvis har jag inget godis hemma.

Jag är arg på mig sälv för att jag inte har tränat idag. Och för att jag inte gör det nu. Men jag fryser så jag orkar inte gå ut. Och jävelmotionsjävelcykeljäveln vill jag inte dra fram för jag måste vara ifred när jag tränar. Veta att jag inte blir avbruten. Och det lär jag bli. Jag borde gjort det tidigare. Men då ville jag ju göra annat. Som att etikettera bloggen. Msna med Bästaste A. Läsa lite.

Jo. Jag är faktiskt lite hungrig. På löksoppa. Jag tror jag ska fixa mig det. Kanske lyfter humöret sedan.

Och nu är det den där jävla tönten Johnny Logan på tevereklamen också.

Edit kl 17.25: Löksoppa hjälpte. Värmer och när. Inte bara min kropp.

6 kommentarer:

Muminen sa...

Det här är varför jag förespråkar att man inte skall planera sina dagar. ;)

Seså, Sis, lägg inte för stor skuld på dina axlar. Du gjorde vad du kände för just för stunden. Det är det som är Livet!

Imorgon är en annan dag. :)

pärlbesatt sa...

hur gör du löksoppa så där snabbt?

själv sitter jag och skrattar lite surt över att jag trott jag var så smart när jag pimpat Rusch och Grönö från Ikea.. bara för att upptäcka att vi är mååååååååååånga som gjort det... ta en titt på ikeahacker.blogspot.com för att se vad jag pratar om.. gaaah. fast kul är det, även om jag känner mig lite efterskottsförmäten..

nu ska jag se på jönsig film! kram på dig! och man behöver inte träna varendaste dag, det är en vana även om du skippade det för du frös eller inte var ostörd! inte hacka på dig själv nu!

Glas och Klorid sa...

Du är nog på bättre humör när du läser det här....Lite ovant att läsa det grova språket och inte kan det bero på utebliven träning utan måste vara något annat...T

dyermaker sa...

Sis> Sant. Det är ju så det är.

vajlan> Jag är en virvelvind i köket! Och lärde mig hacka lök i ett restaurangkök.

glasoklorid> Språket är mitt att använda efter behag och humör och beror på faktorer jag känner bäst själv.

dyermaker sa...

vajl> Ikeahacker är annars en himla kul sida! :)

Muminen sa...

Sis:
Jag vet hur mycket du älskar att träna och att det brukar göra dig extra glad, så jag förstår att du blev bedrövad. Men vad skall man göra när man är frusen och det inte finns läge för det?
Idag är en ny dag. Ge jävelmotionsjävelcykeljäveln en rejäl omgång. Död åt motionscyklar! YEAH! ;)