torsdag, februari 14, 2008

... i vilken vår hjältinna känner sig extra belåten

Jajamen. Jag sitter här, nyduschad och snäll och klappar mig själv på axeln. Efter att maten sjunkit undan började jag inte alls på Det Hemliga Kreativa Projektet, utan bytte om och satte mig på jävelträningsjävelcykeljäveln och medan jag såg Smålandsnytt och Skolfront och lite av Papas kappsäck cyklade jag ca 42 km (55 min). JÄJ! I rock!

Nu blir det en stor mugg te och sedan blir det soffan, DHKP och lite slöande. Det har jag ärligen förtjänt. Fröken har hittat en av sina älsklingsleksaker, en vit hårsnodd, och hetsar den frenetiskt ute i hallen och är inte ett dugg intresserad av mig, längre.

Tjingeling. Typ.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har MISSAT Papa Dee!! Buhu. Är han någe bra ännu?

Och DHKP..? Får googla. Har du läst Helen Dewitts The last samurai? Du som gillade Hunden om natten torde gilla den. Den är mycket längre, tyngre, svårlästare och så vidare, men den har VERKLIGEN gjort intryck (avtryck?). Hunden om natten kändes mer som tillfällig förströelse. Kanske blev lite fööör bränd av Vi måste prata om Kevin. DEN kunde ni ju läsa på engelska annars... Jisses.

dyermaker sa...

Ja! Han var lysande i Kambodja & Bombay och av vad jag såg var han extremt bra även på Jamaica!
*noterar Helen Dewitt* (som jag tror vi pratade om häromsistens, men jag fattade aldrig vilken samuraj jag skulle läsa...)

dyermaker sa...

DHKP=Det Hemliga Konstnärliga Porjektet. ;)

dyermaker sa...

"Porjektet"? Freudian slip? PROJEKTET, för Sören! :D