måndag, januari 07, 2008

... i vilken vår hjältinna kommer upp, trots allt














Jodå. Jag vaknade t o m lite innan telefonen började vissla. Därmed hann jag också stänga av väckarklockan innan den började avgrundsvråla. *phew*

Känner mig faktiskt ganska pigg, men jag antar att det kommer en nacksmäll i eftermiddag, efter jobbet. Då ska jag bekämpa den med en promenad. Och lägga mig tidigt.

Gårdagen avrundades med ett långt och fint telefonsamtal med bästaste A. Jag kan inte nog säga uppskattande saker om mina vänner. De är bara så bäst - och det alldeles oavsett om det handlar om att prata nära och djupt, trösta och stödja eller skratta och ha roligt. Jag hoppas - och tror - att jag är en sådan vän för dem också!

Sedan var det lite slötittande på teve och lite slösurfande, ett hett bad och så tidig läggning. Jag tänkte läsa en stund i sängen och tog med mig Tills jag finner dig (John Irving) men det blev bara några sidor. Det är inte en bra sängläsarbok - den är alldeles för tjock och tung. Den får hädanefter vara min soff- och köksbordsläsning.

Det blir nog rätt lugnt på jobbet idag. Vi ska jobba i ämneslagsgrupper hela dagen. Efter det måste jag försöka uppfriska mitt minne. Innan jag gick på jullov hade jag så snyggt planerat upp allt för den här veckan - och nu har jag glömt vad jag tänkte. Tur att jag antecknar sådant... ;-)

Men innan jag går iväg hinner jag med en mugg Blue Java, till.

Stay tuned...

1 kommentar:

Muminen sa...

Bästaste M!
Du ÄR en sådan Vän! Och det kan inte sägas nog många gånger!
Puss på dig!
/Bästaste A