söndag, januari 27, 2008

... i vilken vår hjältinna begrundar det här med integritet


















Det finns mycket jag vill skriva här. Saker jag tänker. Saker jag känner. Saker jag upplever. Jag har inga problem med att skriva om mig själv, men frågan är var gränsen går för när jag är öppen om mig själv och när jag outar någon annan. Än så länge avvaktar jag.

Eller rättare sagt; jag skriver, men inte här. En vacker dag får jag kanske för mig att lägga ut det här. Eller inte. Time will tell.

Jag försökte hitta Ani diFranco & Indigo Girls tillsammans, på YouTube, men har inte lyckats. Jag kan ju knappast skriva här hur deras underbara version låter inuti mitt huvud.

Men här är en riktigt skön version, med Gladys Knight & the Pips, i alla fall! Enjoy! Typ.

2 kommentarer:

Vi på Kantarellen sa...

Jag har genom åren blivit mer och oprivat på min blogg, då jag kom till en tidpunkt där jag kände att jag blottade mig för mycket.

Jag har åsikter.... jag berättar vissa saker om mig själv... men det mesta skriver jag aldrig om på Mamselamsen. Det skriver jag på en stängd blogg där vi endast är tre bloggare som har tillträde.

Så nä, jag skulle nog inte vara för privat om jag var du... man ångrar sig så lätt.

dyermaker sa...

mams> Jag har en klar bild av vad jag kan tillåta mig att avslöja när det gäller mig själv. Frågan är bara vad en annan part känner inför att nämnas - även om det bara är indirekt via de känslor och reaktioner som väcks hos MIG...