torsdag, januari 24, 2008

... i vilken vår hjältinna tar upp tanken på ett kollektiv, igen

Nu har jag hittat huset! Vilka är på?








































Bottenvåning:
Överbyggd pampig entré med pelare. Rymlig hall med kapprum och gästwc. Ett sällskapsrum med stavparkettgolv i fiskbensmönster (massiv ek) och öppen spis med insats. Matsal med parkettgolv. Annorlunda kök som helrenoverades i speciell och påkostad stil på 70-talet med slipat trägolv (rödbok) och en matrumsdel med matbord och vitrinskåp. I köket finns spishäll, inbyggnadsugn, fläkt, kyl (-93) och frys (-93). Köksentré och hall med trägolv.

Övervåning:
Allrum med slipat stavparkettgolv och utgång till nyrenoverad balkong. Fem sovrum med stavparkettgolv varav ett med öppen spis. Badrum renoverat 1993 med klinkergolv och kakel, badkar, wc och tvättställ.

Golvad vind.

Källarvåning:
I källaren finns tvättstuga med duschkabin och tvättmaskin (-07). Förråd. Snickarbod med utgång till trädgård. Pannrum med kombipanna olja/ved/el, oljetank. Matkällare.

Tomt med äganderätt om ca 5 597 m². Parkliknande tomt med enskilt läge. Här finns bärbuskar, fruktträd, lövträd, syrénberså, gammaldags rondell på framsidan. Ytterligare ca 1,5 HA kommer framöver att tillhöra fastigheten. Denna del ligger i riktning mot sjön bakom huset.

Övriga byggnader
Övriga byggnader: Mycket charmig lekstuga i amerikansk stil. Uthus med vedbod, förråd (litet stall), garage samt TC med el och vatten.

För 1 850 000 kronor är den vår - Kosta-Bodas första representationsvilla! Fem sovrum = fem som delar (minst)...

Kom igen nurå!

5 kommentarer:

sara sa...

Waay.. Om jag hade möjligheten: JA.

Anonym sa...

Åh! En kollogård ;-)

Anonym sa...

tänka sig, när jag skrev Ska du inte flytta så tänkte jag just i de här banorna!! :) fast till Småland kan jag inte flytta, med ansvar för små barn...

Anonym sa...

tjusig villa ... *s* och det hade väl inte varit helt galet att vakna upp mitt i klorofyllen och njuta av landsbygden ... MEN hur fan är det på vintern då? ... när det är vinter menar jag ... inte lika mysigt kanske när man snabbt ska till jobbet ... typ ...

D

Glas och Klorid sa...

Har redan ett hus annars skulle jag tänkt på saken........skitfint hus så lycka till! "En kille i blått"