måndag, september 22, 2008

... i vilken vår hjältinna ska fira

När jag kom hem från jobbet låg den sedvanliga högen med post (fast den består ju mest av reklam och räkningar) på hallgolvet. Bråttom som jag hade till träningen skyfflade jag bara ihop högen och la den på köksbordet och bytte sedan genast om till träningskläder. Med Olle Ljungström i lurarna hojade jag bort, i duggregnet, till gymmet där jag körde 15 min träningscykel på 180 watt (=jävelfart), 30 minuter tungt nautiluspass och så avrundade jag med 15 minuter till på träningscykel (180 watt...). Träningsmusik på cykeln idag fick bli Moby's platta 18 - den förefaller delvis vara gjord för cykling! - och Atom Heart Mother för styrketräningen. Duktigt svettig och mör hojade jag hemåt igen - och plötsligt kändes min MTB (alltid med den växel som ger maximal utväxling=tyngsta) superlätt. Jag bara flög hem, liksom! Vilken kick! Wohoo! Typ.

Väl hemma igen drack jag en massa vatten och åt en banan medan jag hämtade andan och bläddrade igenom posten. Och titta vad som låg där:
















Ett jättefint kort som AnnaAnna gjort! Matilda kommer ju imorgon och det ska väl bli lite firning av hennes 26:e födelsedag - även om den var för 3 veckor sedan - och till denna tilldragelse beställde jag ett kort av AnnaAnna vars blogg jag är en flitig läsare av! Kika dit ni också - där finns allt möjligt fint och spännande!
















Hur vi i övrigt ska fira Matilda får jag återkomma om; än så länge har jag bara lite lösa planer eftersom jag inte vet hur länge hon stannar och vad hon har lust på. Förra året blev det tårta (på K-märkta och legendariska Konditori Fenix) och ponnyridning (dvs vi var ute på islandshästar i de djupa skogarna). Vad jag vet är att det i år i alla fall innefattar något paket, ett riktigt fint franskt vin och så kålpudding med rårörda lingon, som hon sedan två veckor försäkrat sig om att jag ska laga. Det är ju inte nödvändigt att vinet och kålpuddingen förtärs samtidigt...'

Jag skulle vilja skriva om budgetpropositionen (a k a Nådiga Luntan, som den hette på den tiden då den verkligen var en megatjock papperslunta) och vad jag tycker om alliansens idéer kring hur man stimulerar ekonomisk tillväxt genom skattesänkningar och genom att i realiteten ge mer till dem som redan har mycket och ta från de som redan har väldigt lite. Men jag orkar fan inte. Inte ikväll.

Det har blivit dags för en kvällsbloggpromenad och sedan väntar sängen. Imorgon händer mycket!

Stay tuned, me lovely ones!

2 kommentarer:

Anonym sa...

*smiles* Goagoa Magda

dyermaker sa...

Go kan du vara själv! ;)