onsdag, september 03, 2008

... i vilken vår hjältinna haft en fullpetad dag

Det blev ju inte någon morgonträning för min del. Men jag gick å andra sidan en rask 7-kilometersrunda med ett gäng elever och eftersom eleverna drog hem lite innan utsatt sluttid hann jag dessutom med en "runda" på en träningscykel, på gymmet, och så ett nautiluspass innan jag cyklade hemåt, tog en snabb dusch, sprang ner till tvättis och hade sådan tur att jag kunde ta ett par maskiner en timme innan utsatt tid så att jag fick igång tvätteriet inna jag hastade till jobbet för att se den mycket vackra och sköna Lust, Caution tillsammans med några kollegor.

Efter filmen gick jag till tvättis, hängde tvätt, la i en maskin till och cyklade ner till affären för att hämta ut ett bokpaket (Stieg Larssons Luftslottet som sprängdes, i pocketupplaga, Khaled Hosseinis Flyga drake och Siba Shakibs Samira och Samir), ett CD-paket (Pink Floyds Atom Heart Mother och Animals) samt min
iPod:






















(iPod Classic 80GB Black)

WOHOO!
Fast det visade sig vara knepigt att få in musik jag redan har på datorn, till iTunes. Lyckligtvis ringde Peter - iPodveteranen No1! - och talade om hur en förtappad Windowsanvändare som jag (han förutspår att nästa gång jag köper en dator blir det en Mac... Oh well... den som lever får se...) skulle göra för att få det att funka. Det tackar jag för. Men jag är för trött nu för att riktigt orka rådda med det. Tar det imorgon kväll.

Och så ska jag ut och åka båt! Om två månader, dock. Det blir kryssningen Svenska Höjdare tillsammans med Peter, Göran och säkert fler sköna vänner! Så nu har jag - återigen! - fina och roliga muntrationer att se fram emot. November blir knôkafullt, med Svenska Höjdare, Jesus Christ Superstar och SRF's Kickoff! JÄJ!

1 kommentar:

Caligula sa...

Ingen dålig iPod! "Animals" är min favorit med Pink Floyd och din november ser verkligen ut att bli en höjdare! =P