fredag, september 26, 2008

... i vilken vår hjältinna ser rött

Efter en lång, skön natts sömn mådde jag fint när jag vaknade imorse, igen. Fin fredag ju och idag fick det bli svart för hela slanten, så när som på den vita skjortan och de vita prickarna på slipsen. I övrigt var det svart för hela slanten; sammetskjol (knälång), svart v-ringad tröja, svarta strumpor och svarta stövlar. Men när jag åkte till stan, efter jobbet (Sari var jättefin idag igen - URsnygg jeanskjol! - och chefen önskade mig Fin Fredag när han ångade förbi), hade jag min knallröda tvärs-över-bröstet-väska. Snygg kontrast!'

Jag köpte verkligen bara det absolut nödvändigaste; hårfärg (svart och rött), strumpor och ett läppstift samt aidaväv och en del dockor moulinégarn till mitt fuldesignpyssel. Och den där röda, lite tajta klänningen, då. Den är verkligen livsnödvändig. Ehm... ;-)

När jag handlat vad jag skulle träffade jag Dee på Wayne's för en fika. Men han hade ju tänkt att vi skulle fika på hans kontor, så vi gick dit när jag mumsat i mig min scones och min latte. Det kändes märkligt att sitta där och prata med honom - vi som bara pratat via nätet (aldrig ens i telefon, ju) i såpass många år att jag inte riktigt minns hur/var vi "träffades" och när det kan ha varit. Märkligt och roligt! Det får allt bli fler fikor, Dee! Helt klart!

På väg hem från stationen fick det bli en bag-in-box rött vin, också. Den avnjuter jag nu (njah... inte hela... åtminstone inte än... ;-)).

Jag har fuldesignpysslat och så kollar jag på Ang Lee's Mat, dryck, man, kvinna på SVT1 med ett halvt öga. Är man inte hungrig så blir man av all matliagning och att ätande av diverse kinesiska läckerheter... ;9

Fröken S. är fortfarande på fri fot. Ingen verkar ens ha sett till henne. Det känns ledsamt på alla sätt och vis.

Jag är trött. Fredagstrött. Det ska inte få bli toksent. Det är åtminstone ambitionen... Hmm...

Inga kommentarer: