måndag, september 01, 2008

... i vilken vår hjältinna varit duktig

Jag fullföljde mina planer och efter jobbet powerwalkade/joggade jag till gymmet, körde ett rätt tufft nautiluspass (givetvis överskattade jag min förmåga efter en tids uppehåll och la på för mycket tyngd och jag kommer att ha träningsvärken från helvetet imorgon...) och sedan powerwalkade/joggade jag hem (totalt 5 km). Ja. Jag var trött när jag kom hem. Trött men äckligt nöjd med mig själv.

Lagade mig pasta och en het sås av krossade tomater, basilika, vitlök, rödlök, squash och aubergine. Var fiffig och gjorde dubbel sats så att jag bara behöver värma imorgon, eller - troligare - på onsdag. Imorgon är det ju poweryoga och dit ska jag inte gå med magen full. Bara äta lite frukt innan och sedan något litet och lätt efteråt. Om jag är hungrig alls - förra tisdagen blev det bara lite te.

Efter maten tände jag ljusen i badrummet och la mig i ett varmt skumbad (ja, jag är en usel miljöbov på den fronten, men några laster och brister måste jag ju få ha?) och läste lite i Språktidningen. Ringde Peter, men det blev så varmt att jag inte pallade ligga där och prata så jag sa att jag skulle ringa senare och sedan var det upptaget hos honom och här ringdeJenny och var ledig och pratsugen och därpå ringde Bosse för att höra om jag hade numret till den av våra mentorselever som bröt armen när han ramlade ner från ett tak på skolan då han blev skitskraj när en brandsirén (ni vet en sådan där old-school-sak som man hade förr... som lät varje första-måndagen-i-månaden, vid tretiden, och som vi alltså fortfarande har här i Emmajävlaboda) började larma och antagligen har jag tappat bort Peter för ikväll, eller så ringer han sentsent. Då sover jag antagligen redan.

En utmattad kropp är en bra huvudkudde. Eller... hmm.. äh. Glöm det.

Sweet dreams, me lovely onesssszzzzkkknnnzzzzzzzzz....................

3 kommentarer:

Anonym sa...

En sån däringa siren, eller säkert en "bandspelare" med sånt ljud i har vi här i centrum som vrålar varje första måndag i månaden kl 16.00 I hate it... fast den är säkert alldeles ypperlig att ha om det skulle hända något läskigt.

Jag tror inte at den där eleven kommer att klättre upp på skoltaket fler gånger, inte den här terminen iallafall...

dyermaker sa...

... och åtminstone inte på måndagar... ;)

Caligula sa...

Haha, fick själv vrålont i öronen av en sån tuta igår. Tur att man själv inte leker Häst-På-Taket-William på jobbet! =P