lördag, september 06, 2008

... i vilken vår hjältinna rippar järnet

Jag rippar och jag rippar, men har ändå bara kommit till C i min CD-samling. Detta får bli september månads projekt, helt enkelt.


Jag har powerwalkat också. Tog den ljuva milen, uppe runt Åleberg. Om tre veckor går skoljoggen där. Jag känner av mitt knä och vill inte lägga onödig press på mig själv så jag skriver inte upp mig för att springa, tror jag. Jag får se. Behöver inte bestämma det förrän bara någon dag innan. Jag hade iPoden med mig och det funkar fint även med öronsnäckorna.


Det blev förresten ingen Mamma Mia igår. När vi kom till bion var där alldeles mörkt. Det är först nästa fredag det är Mamma Mia. SNOPET... Och eftersom detta är en BY så fanns det ingen alternativ film att kolla... Så vi gick hem till Catharina och kollade en film, istället. Jag la ingen större vikt vid vad vi skulle se utan lät henne och Åsa bestämma. Det blev Hancock - någon slags superhjältesmörja med Will Smith.Inte min bag - men sällskapet var ju trevligt. Och middagen innan blev rolig; god mat, en flaska vin (för 110 spänn... UTE..? Det är ju ungefär vad det brukar kosta för en flaska på Systemet... visserligen är det annan klass på det vinet, men det vi köpte var fullt drickbart, faktiskt) och mycket skönt snack. En helt okej kväll, all in all.


Ikväll ska jag bara vara hemma, rippa järnet, käka popcorn, smarra lite på en Macallan och kanske ägna en stund åt teven och en stickning. Lugnt och skönt.

Inga kommentarer: