söndag, september 07, 2008

... i vilken vår hjältinna har den lataste söndagen ever

Jag var smart igår, och passade på att handla även förnödenheter inför veckan när jag ändå var i affären. Planen var - och är - att inte behöva gå utanför min dörr om jag inte plötsligt kommer på att jag ändå vill ta mig en skön paraplypromenad uppe i Krysseboda, eller så. Och så här långt funkar min plan alldeles utmärkt (även om jag nog måste gå ut med soporna under dagen).

Vaknade vid halvtio och kunde konstatera att det är grått och blött ute. Låg kvar några minuter och klev sedan upp och preparerade Don Pedron med Blue Java och medan kaffet blev klart kokade jag ett ägg och försåg en bagel med ost (Slanke Dancia med bara 10% fett och ändå mycket smak!) och ingefärsmarmelad. Hällde upp kaffet på ståltermos och dukade vid soffan, tände några ljus och startade datorn. Fröken Smilla bänkade sig snabbt vid min sida och det enda hon begär är lite förstrött kill under hakan och bakom öronen emellanåt.

Nu har jag skrivit ett mejl och ska ta fram veckans nummer av ETC och lusläsa. Lyssna på regnet som smattrar mot fönstren. Sedan ska jag nog läsa en bra bok, eller två. Ringa ett par samtal, kanske. Leka med Fröken en stund. Och - lite senare - fortsätta mitt sisyfosrippande... Vem vet... kanske hinner jag klart D idag? ;-)

Have a lazy one, me lovely ones...

Inga kommentarer: