söndag, februari 14, 2010

... i vilken vår hjältinna inte celebrerar

Egentligen är Alla Hjärtans Dag ganska fånigt. De människor som finns runt omkring mig, och som jag älskar, hjärtar jag ju alla dagar på året. Jag tänker att det är så för de flesta. Men ändå köpte jag min käraste en liten present. Inte superromantiskt (mer än i förlängningen då den ju kan användas vid tillagningen av mysmiddagar) utan mer en om-och påtanke; en pepparkvarn. Som visade sig vara en saltkvarn (och därmed ska bytas imorgon). Rätt typiskt mig. Nå... Janne blev nog glad ändå. Själv blev jag mycket glad åt Hollywood Station av Wambaugh och en bukett vackert röda tulpaner!

Dagen så här långt har annars ägnats åt bilpyssel. Ett försök till oljebyte som stöp på att pluggen satt som berget och då ingen reservplugg fanns till hands var det nog säkrast att inte gå lös på den alltför hårt. Men jag har nya torkarblad! Eller rättare sagt; min bil har det. Dessutom har jag fyra liter olja, en kopparpackning och ett nytt oljefilter. Hmm... jag kanske skulle köra till verkstan som hjälpte mig med låset förrförra veckan, och spela tjejkortet? ;)

(Makro är roligt!)
Nu ska vi i alla fall köra till affären och köpa hem lite grunkor så vi kan laga oss en asiatisk middag. Igår kväll blev det en god sallad, med valnötter och parmesan, hasselbackspotatis och vildsvinsfilé med en ruskigt god sås. Någon skämmer bort mig.

3 kommentarer:

pärlbesatt sa...

Nån skämmer bort dig som attan, förvisso, men hur går det med LCHF? Jag som ser dig som min bundsförvant där... :/

Och jag tänkte på dig och att du borde/kunde/skulle ha hjärthängena idag, fast det är söndag. :)

dyermaker sa...

Asså... det funkar inte så bra med LCHF när jag inte bor hemma hos mig själv. Här hos Janne skulle det förvisso funka kanoners, men svårare hos Catharina. Om en vecka har jag dock mitt eget tjäll igen! Då kör vi!

Jag hade hjärthängena i fredags & lördags! ;)

Caligula sa...

Fan va gott det ser ut! Vattnas i munnen trots att jag är proppmät! :-p