fredag, februari 19, 2010

... i vilken vår hjältinna har tråkigt


Usch och fy så tråkigt jag har. Inte orkar jag göra något roligt heller. Vad nu det skulle vara? Jag har redan borstat tänderna och hoppat i säng. Det var ju mer nödvändigt än roligt. Jag hade hoppats att det skulle finnas något kul eller intressant att kolla på SVTPlay, men det snöt sig. Helst ville jag sett Damernas Detektivbyrå men den finns inte kvar. Jag undrar om den kanske finns på DVD? Svt.se kör OS direkt över nätet men jag har ingen lust. Ingen musik blir det heller; iPoden ligger kvar i min datorväska hemma hos min käraste. Så jag får väl ligga här och vissla och läsa pluggböcker, då.

Det tråkiga är ju inte bara att jag är här i lägenheten i Stockholm och att den är ett ordnat kaos. Jag känner mig eeeeeensam, ju... Tänk att det går så fort att vänja sig vid en annan människas närvaro. Vid närhet. Vid värme. Vid beröring. Vid kärlek. Jag saknar honom och det blir långa och tunga dagar tills vi ses igen. :(

På måndag släpps 1-dagsbiljetterna till Sweden Rock. Vi har tänkt köpa till lördagen, Janne och jag. Jag ser att det är den dagen då världens bästa pojkband (Opeth såklart!) spelar, samt Guns 'N Roses, Billy Idol med flera. Det blir bra!

4 kommentarer:

Caligula sa...

Och Watain! Lördan blir grym! Tänk på att hälften av banden är kvar! ;-)

dyermaker sa...

Ja, jag tror lördagen blir bästa dagen för oss med endagsbiljetter! :)

SiS sa...

Ååååh...Den lördagen skulle jag också vilja vara med om...:)

dyermaker sa...

Para söpa sej pilett då, Sis! ;)