söndag, februari 28, 2010

... i vilken vår hjältinna gillar läget

Ett varmt bad mjukade upp knät. Lite. Klockan är inte ens kvart över sju och jag är sömnig. Jag ska se Kalla Fakta om Rinkebys förortstalibaner och sedan blir det till att sussa. Jag borde skrivit ett par kortare recensioner till seminariet på tisdag, men jag orkar faktiskt inte. Behöver läsa lite till, dessutom. Mañana, mañana... Det får vara som det blir. Jag måste vara lite rädd om mig själv också, nu när inte min käraste är här och är det. Lyckligtvis har jag en låda med hans goda lördagsmiddag i kylen. Det blir en fin lunch, eller middag, i morgon!

I morgon är det studiedag. Jag tror vi ska fokusera på Gy11; den nya[ste] gymnasiereformen. Det kan bli intressant, förutsatt att vi snart hamnar i skarpt läge med den och det inte blir som förut då det mesta dragits tillbaka, eller ändrats. Det blir ändå en ganska soft arbetsdag.

Efter jobbet ska jag se film tillsammans med några trevliga arbetskamrater på högstadiet. Det blir Still Walking - på rekommendation av mig. Jag tål att se den igen. Sedan får jag väl halta hem och trilla i säng.

2 kommentarer:

Jajja sa...

KÄÄÄÄÄÄÄRLEK, till Dig!

dyermaker sa...

Right back at ya, sötaste Vanja!