torsdag, februari 18, 2010

... i vilken vår hjältinna arbetar

Jag kom in tidigt på jobbet idag. Före halvåtta. Tiden då jag var på jobbet halvåtta, efter en timmes resa, känns redan avlägsen. Anledningen till att jag kom in tidigt var att jag var uppe tidigt, för att hinna packa ihop mina grejer hos Catharina (tack igen, raraste vännen, för att jag fått våldgästa dig!) och komma i tid till morgonmötet (varannan torsdag kl 8 - inte särskilt plågsamt).

Medan jag hämtade mitt kaffe, som är ganska okej trots att det bryggs i en sån där stor maskin, fick jag en kort, informativ pratstund med min chef kring hur höstens tjänster är tänka. Intressant! ;-)

I väntan på mötet sippar jag mitt café au lait ur en pappmugg (plan: att ta med mig en riktig mugg hit, så snart jag fått ner mina grejer) och ströläser nät-DN. Jag ser att Barbie nu har blivit IT-ingenjör. Med råsa laptop. Synd att bruden har så kass klädsmak, bara. Och att hon fortfarande ser ut som en... Barbie - och inte en människa. Dock gillar jag IT-Barbie bättre än den där Silivaliknande Victoriabarbien jag såg på teve för någon vecka sedan...

Inga kommentarer: