söndag, november 09, 2008

... i vilken vår hjältinna helgar vilodagen

Inte fasen dammsög jag. Orka. Inte orkade jag laga middag, heller. Men jag har fulpysslat. Småpratat med Agneta på msn. Lyssnat mer på Lars Winnerbäck. Tänkt mycket. På känslor och människor och kärlek och möten och vänskap och relationer och på en fantastiskt skön grej jag läste; hur fint det skulle vara om man kunde se det som att man kan behålla sig, i stället för att förhålla sig, till någon annan. Det var Pernilla Glaser som sa det, till sin man: JAG HAR EN BEHÅLLNING MED DIG, ÄLSKLING! Det gillade jag.

Jag har också tänkt på vad den där vännen sa till mig, han som drog med oss på Trummor och orgel (inte för att vi direkt stretade emot, då...), han sa att jag är alldeles otroligt privat i min blogg. Det kanske jag är..? Men... tro mig... you've ain't heard nothing yet... Oh no... ;-)

Det har regnat hela eftermiddagen. Det är skönt. Då kan jag kura ihop mig här inne och bara vara. Och tidigt, tidigt ska jag lägga mig. Det är nog en Miles Daviskväll. Jag ska ha en stor mugg te vid sängen och så ska jag ligga under duntäcket och läsa.

Och... Bob Hansson är min Facebookvän nu. Det betyder inget. Eller jo... det gör det. Jag kan läsa små krönikor han lägger ut där ibland. Det gillar jag.

2 kommentarer:

Mats sa...

Inte bara Bob, Anders F också.
Respekt.

dyermaker sa...

Jodu.