tisdag, november 11, 2008

... i vilken vår hjältinna har en känsla

Det är något som händer. Jag vet inte riktigt vad, men det känns som en bra sak; jag hade - helt optimistiskt - satt väckningen till 05.55 i akt och mening att hinna jävelcykla innan jobbet. När Cheb Khaled försökte få liv i mig med den ljuvliga Aicha ställde jag om väckningen till 06.30 och tänkte somna om. Men... det hände inte... istället låg jag där och kände att det faktiskt skulle funka att kliva upp. Så jag gjorde det. Och cyklade 24 km på 30 minuter (go figure medelhastighet, me lovely ones... ;-))!

Vilken helt fantastisk känsla! Jag tycker om mig själv extra mycket idag idag. Inget självhat här. Oh no. I'm so good!

Jag behöver den känslan i högsta grad nu. Hittade ett jobb igår som jag verkligen vill både söka och ha! På en plats som inte alls har funnits i mina planer att flytta till. Dock har den funnits i mina tankar några dagar och jag tänker att det kan vara så att det finns någon slags bakomliggande mening, eller idé, med att den här tjänsten dök upp just igår...

Det har regnat hela natten. Det regnar fortfarande och ska tydligen fortsätta störrre delen av dagen. men... vet ni... det gör inget. Det spelar ingen som helst roll. Det här blir en fin dag ändå. Eller kanske just därför?

Gå ut och hugg tag i den, me lovely ones. Dagen, dårå...

1 kommentar:

pärlbesatt sa...

Oj vad jag blir nyfiken på vad det är för jobb, och var!!